StuffSTUFF is een uniek nieuw kastensysteem ontwikkeld door Studio Parade. De kast bestaat uit los te stapelen, lichtgewicht modules: een onderstel, gestoffeerde units, open frames en topplaten. Zodra het onderstel gemonteerd is aan de onderste unit kunnen alle modules naar eigen smaak en inzicht op elkaar gestapeld worden. Zo ontstaat, zonder gereedschap, snel en eenvoudig een persoonlijke kast die op elk gewenst moment weer aan te passen is door de modules om te wisselen. STUFF is als wandsysteem en roomdivider in te zetten en leent zich daardoor uitstekend voor toepassingen zoals bijvoorbeeld (thuis)- werkplekken.
 
Onze STUFF configurator laat u zien welke standaard én maatwerkmogeljkheden er zijn! Hier kunt u zelf gaan bouwen en creëeert u uw eigen ideale Stuff systeem. *
De gestoffeerde opbergunits van de STUFF verenigen een strak en tijdloos design met een zachte uitstraling. Dit maakt de STUFF niet alleen toegankelijk voor elk interieur maar ook geluiddempend. De voorzijde van de gestoffeerde units is opgedeeld in horizontale stroken met magneten. Hierdoor kan de kast in verschillende standen open gezet worden. Met een ruime keuze uit structuren en kleuren meubelstoffen van Kvadrat is het mogelijk een unieke persoonlijke kast samen te stellen.

Het ontwerp van STUFF komt voort uit een interieur project van Studio Parade voor de Design Academy Eindhoven (DAE). Deze prestigieuze instelling zocht een flexibel en functioneel opbergsysteem waarop Studio Parade een modulair systeem met gestoffeerde units ontwikkelde. De kasten konden apart worden samengesteld om tegelijkertijd ruimtes te verdelen én akoestisch te werken. Na een succesvolle introductie van het kastensysteem bij de DAE is het ontwerp door ontwikkeld voor zowel de consumenten- als de projectmarkt en sinds oktober 2013 onderdeel van de vaste collectie van Spectrum.

Naast de mogelijkheid Stuff volledig naar eigen wens samen te stellen, zijn er ook 10 standaard kasten leverbaar.

Productbrochure
Uitgebreide product specificaties vindt u terug in onze STUFF configurator.

* Als u uw eigen kast heeft samen gesteld, biedt de configurator uw de mogelijkheid deze op te slaan als pdf. Hiermee kunt u bij ons of een Spectrum dealer in uw omgeving terecht voor meer informatie.