Tangled

De Tangled serie, ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Carolina Wilcke, bestaat uit een dressoir en een salontafel.  Voor Carolina, die opgeleid is als goudsmid,  zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratie bron.

Tangled is geïnspireerd op de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen. Voor dit ontwerp heeft Carolina geëxperimenteerd met verschillende stalen profielen waarbij uiteindelijk twee figuren in elkaar grepen. Zo ontstond de perfecte verhouding voor een meubel om bijzondere items te tonen. Tangled geeft het gevoel van twee volumes die samen een zijn.

Het frame bestaat uit stalen profielen, mat zwart of donker antraciet geëpoxeerd, waarin glazen tableaus gefixeerd zijn.  Hierdoor oogt dit ontwerp rank en subtiel, tegelijkertijd stevig en stoer.

Tangled Dressoir

Het dressoir bestaat uit twee volumes, ieder voorzien van glas. Hierdoor heeft het dressoir in totaal 4 lagen voor objecten van verschillende hoogte. Het geheel staat op 4 ranke pootjes, die als een vanzelfsprekendheid uit de romp volgen. Een echte eye catcher in uw ruimte, zonder overheersend aanwezig te zijn!

Afmetingen Dressoir in cm

B X D X H               168 x 51 x 92


In deze serie is ook een Tangled salontafel
, Tangled Vitrine en een Tangled sidetable ontworpen.

Productbrochure