Tangled coffee table

De Tangled serie, ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Carolina Wilcke, bestaat uit een dressoir en een salontafel.  Voor Carolina, die opgeleid is als goudsmid,  zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratie bron.

Tangled is geïnspireerd op de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen. Voor dit ontwerp heeft Carolina geëxperimenteerd met verschillende stalen profielen waarbij uiteindelijk twee figuren in elkaar grepen. Zo ontstond de perfecte verhouding voor een meubel om bijzondere items te tonen. Tangled geeft het gevoel van twee volumes die samen een zijn.

Het frame bestaat uit stalen profielen, mat zwart of donker antraciet geëpoxeerd, waarin glazen tableaus gefixeerd zijn.  Hierdoor oogt dit ontwerp rank en subtiel, tegelijkertijd stevig en stoer.

Tangled Coffee table

De coffee table bestaat uit een lang volume van 130 cm en een kleiner volume van 50 cm dat als optie verrijdbaar kan worden gemonteerd. Hierdoor ontstaat een zeer dynamische tafel waarin op 3 niveau’s spullen geplaatst kunnen worden. De grootste (middelste) glasplaat is ook te vervangen door een kussen waardoor de tafel ook al bankje gebruikt kan worden.


Afmetingen Coffee table M in cm

B X D X H               130 x 60 x 38  | diepte inclusief 2e volume 60 cm


Afmetingen Coffee table L in cm

B X D X H               160 x 74 x 38  | diepte inclusief 2e volume 74 cm

 
In deze serie is ook een Tangled dressoir en een Tangled sidetable ontworpen.

Productbrochure