Herstoffeeractie Martin Visser slaapbank

De BR 02 slaapbank van Martin Visser is nooit ‘out-of-fashion’ en met een nieuwe bekleding gaat hij weer jaren mee. Van 18 april tot 1 augustus krijgt u met onze herstoffeeractie de vervanging van het binnenwerk en de vering cadeau. Daarmee is zowel het comfort als de uitstraling van de bank weer helemaal als nieuw.

Al 60 jaar een designicoon

Wie kent ‘m niet, al 60 jaar lang is de BR 02 slaapbank niet meer weg te denken uit de Nederlandse én buitenlandse interieurs. Door zijn tijdloze vormgeving en duurzame productie gaat deze klassieker bij velen al tijden mee. Maar ook designiconen hebben wel eens een nieuw jasje nodig. Om u blijvend te laten genieten van uw slaapbank hebben wij van 18 april tot 1 augustus een aanbieding, waarbij we u bij aankoop van een nieuwe stoffering het binnenwerk en de vering cadeau doen.

Welke stoffen zijn geschikt voor een BR 02 herstoffering?

Bij een nieuwe bekleding van uw BR 02 bank heeft u een ruime keuze in stoffen. Om u bij het maken van een keuze op weg te helpen, delen we graag met u welke stoffen het meest gekozen worden voor een herstoffering. De hieronder genoemde stoffen van Kvadrat kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid en zijn geheel of grotendeels gemaakt van wol. Wol heeft de eigenschap rekbaar te zijn waarmee de strakke vorm van de bank het beste tot zijn recht komt, ook op lange termijn. Daarnaast is wol vuilafstotend en duurzaam.

Tonica 2
Tonica 2, is een wollen gemêleerde meubelstof die wordt gekenmerkt door een rijk kleurenpalet. De stof, ontworpen door Georgina Wright, is verkrijgbaar in 39 kleurstellingen. Klik hier om de kleuren van Tonica 2 te bekijken.

Steelcut Trio 3
Steelcut Trio 3 van de bekende Nederlandse ontwerper Frans Dijkmeijer heeft een driedimensionaal oppervlak met een zachte uitstraling. De stof ziet er van een afstand uni-kleurig uit, maar maar is opgebouwd uit verschillende kleurnuances. Steelcut Trio 3 is verkrijgbaar in 54 kleuren. Klik hier om de kleuren te bekijken.

Tonus 4
Deze inmiddels klassieker onder de meubelstoffen is ontworpen door textielontwerper Nina Koppel (1942 – 1989). Tonus 4 is met zijn elastische eigenschappen uitermate geschikt voor de stoffering van moderne meubels met strakke vormen. Klik hier om de 47 levendige kleuren van Tonus 4 te zien.

Hallingdal 65
De eerste meubelstof die Kvadrat in 1965 uitbracht was de Hallingdal van Nanna Ditzel. Deze kwaliteit is een gevestigde waarde in de Kvadrat collectie. Een garenmix van wol en viscose zorgt voor een uitstekende duurzaamheid, flexibiliteit en kleurintensiteit. Klik hier om de 58 kleuren van de Hallingdal 65 te bekijken.

Informatie en een stofstaal aanvragen

Wilt u van bovenstaande Kvadrat stoffen een staal aanvragen of wilt u meer informatie over een herstoffering, vul dan onderstaand formulier in. Heeft u een andere stof dan bovengenoemde kwaliteiten op het oog? Geef dit dan hieronder aan, indien mogelijk sturen we u een stofstaal op.


Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 18 april tot 1 augustus 2020
  • Actie alleen geldig binnen de BENELUX
  • De actie is geldig op de stof- en leersoorten zoals aangegeven in de Spectrum prijslijst, voor overige aanvragen neem contact op
  • Voor banken die vóór 1988 geproduceerd zijn geldt een meerprijs
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen
  • Deze actie is alleen geldig voor de consument (en niet voor projectmatige toepassingen)