Bezoek ons op Design District

Kom op 24, 25 en 26 mei 2023 naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam en laat u inspireren door het bijzondere verhaal achter ons circulaire productieproces en ontdek de collecties en nieuwe producten van Gelderland, Spectrum, Rietveld Originals en Atelier Artiforte.

Tradition in innovation

Wat kunt u verwachten? Christien Meindertsma laat zien hoe waardevol de knipresten uit onze fabriek kunnen zijn. Wat een berg afval leek, bleek een schatkamer van innovatieve verrassingen en waardevol materiaal voor een nieuwe stof.

Daarnaast vertellen we over ‘Gelderland Generations’, onze inruilservice waarbij we oude banken opknappen en een tweede leven geven. Uiteraard presenteren we ook de nieuwste producten van Spectrum, Gelderland, Rietveld Originals en Atelier Artiforte.

SZ 14 fauteuil op Design District

Te zien op Design District: de SZ 14 fauteuil, een stijlvolle loungestoel, ontworpen door Walter Antonis in 1971. Antonis noemt de fauteuil nog steeds één van zijn meest geslaagde ontwerpen en herkent hierin het functionele uitgangspunt dat hij graag in zijn ontwerpen ziet. Bewonder hem in het echt tijdens Design District!

Wanneer: 24, 25 en 26 mei 2023
Waar: Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Stand: V51

Bent u er bij? Meld u aan via deze link en ontvang een gratis entreevoucher.