Herstofferen Martin Visser slaapbank

De slaapbank van Martin Visser: een tijdloze designklassieker die al 60 jaar in productie is. Bent u al jaren de gelukkige eigenaar van dit prachtige ontwerp maar is de bank toe aan een nieuw jasje? Met een nieuwe stoffering is de bank weer helemaal up to date. Als dan ook het binnenwerk en de vering vervangen worden is dit icoon weer klaar voor jarenlang gebruiksplezier!

Wanneer wij uw bank voorzien van een nieuwe bekleding bekijken onze vakmensen ook altijd de staat van het binnenwerk en de vering van uw bank. Is ook deze aan vernieuwing toe, dan nemen we hierover contact met u op. Het binnenwerk (koudschuim) en de vering kunnen volledig vervangen worden. Hiermee is zowel het zitcomfort als het uiterlijk van de bank weer als nieuw!

AANBIEDING NIEUWE BEKLEDING MARTIN VISSER BANK

Van 18 april tot 1 augustus 2020 hebben wij een aanbieding waarmee u bij aankoop van een herstoffering voor uw Martin Visser bank de vervanging van het binnenwerk en de vering van ons cadeau krijgt. Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Meer weten over een herstoffering?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het opnieuw stofferen van de BR 02 slaapbank van Martin Visser? Neem contact met ons op of bezoek een van onze verkooppunten bij u in de buurt.