Aanmelden expositie Centraal Museum

In het Centraal Museum Utrecht is nog t/m 1 november de expositie ‘De slaapbank die ogen opende’ te zien waarin zeven topontwerpers een ode te brengen aan de designklassiekers van Martin Visser.

Graag bieden we u de gelegenheid om deze expositie rondom het Tribute to Visser project te bezoeken. In de middag van donderdag 29 september en zondag 1 november zijn wij in het museum aanwezig om u meer te vertellen over de expositie en de ontwerpen. Op deze middagen hebben wij verschillende tijdsloten gereserveerd voor Spectrum genodigden. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden en een tijdslot kiezen.

Corona maatregelen in het Centraal Museum
In het museumgebouw zijn aanpassingen gedaan om uw veiligheid te garanderen. Het aantal bezoekers is aanzienlijk beperkt en het dragen van een mondkapje is verplicht. Lees hier meer over een veilig bezoek aan het museum.

Aanmeldformulier

    Kies een datum en tijdslot:
    donderdag 29 oktober om 14:30udonderdag 29 oktober om 15:00udonderdag 29 oktober om 15:30uzondag 1 november om 14:00uzondag 1 november om 14:30uzondag 1 november om 15:00uzondag 1 november om 15:30u

    Aantal personen:
    1 persoon2 personen