Duurzaam en tijdloos design

Al sinds 1941 combineren wij de beste materialen met tijdloos design, iets wat in deze tijd van bewuster leven steeds meer waardering krijgt. Functionaliteit, comfort en hoge productiestandaarden zijn kenmerkend voor onze collectie. Wij kiezen onze ontwerpen zorgvuldig en maken in de ontwikkeling duurzame keuzes in materialen en productieprocessen. Een visie die heeft geleid tot een krachtige, tijdloze en aantrekkelijke design collectie.

Lokaal produceren

Wij ontwikkelen en produceren meubels die ontworpen zijn door Nederlandse ontwerpers. Om de diverse ontwerpen uit onze collectie met de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen maken, combineren we de kennis van gespecialiseerde vakmensen met moderne productietechnieken. Door onze productie dicht bij huis te houden, bouwen we een sterke relatie met de beste Nederlandse ambachtslieden die onze meubels met aandacht en kunde maken. De kwaliteit van zowel het productieproces als ook het uiteindelijke ontwerp wordt hierdoor gewaarborgd. 

Form follows function

In de jaren 50 introduceerde art director Martin Visser ‘Form Follows Function’ als een leidraad voor zijn ontwerpen en de samenstelling van de Spectrum collectie. Dit is nog steeds een belangrijke waarde binnen de collectie. Klassiekers van de Nederlandse meesters Martin Visser, Gerrit Rietveld, Benno Premsela en Constant Nieuwenhuys, combineren we met nieuwe ontwerpen van onze huidige generatie, zoals Studio Parade, Ruud-Jan Kokke, Chris Slutter, Carolina Wilcke en Aart van Asseldonk.