Cindy
Verhoeven

Managing director

Het uitbouwen en innoveren van Spectrum en de karakteristieke collectie is iets dat ik met veel passie doe. Hiervoor kom ik met veel onderdelen van ons bedrijf in aanraking. Zo zit ik met onze designers aan tafel om het ontwikkelingsproces te begeleiden, bezoek ik klanten en ben ik aanspreekpunt voor onze internationale agenten.

cindy@spectrumdesign.nl

Titus
Darley

Business development

Bij Spectrum richt ik me op het verkennen van nieuwe markten en het uitbreiden van onze klantenportfolio. Ik houd me bezig met de art direction van de collectie en ben verantwoordelijk voor het productieproces. Daarnaast werk ik aan de synergie met onze zusterbedrijven Rietveld Originals en Gelderland.

titus@spectrumdesign.nl

Lonneke 
de Roos

Marketing & Communicatie

Elk Spectrum meubel heeft een bijzonder verhaal. Verhalen die het verdienen om verteld te worden, dat is waar ik bij Spectrum aan werk. Van de website en socialmedia-kanalen tot events en beurzen, ik creƫer een inspirerende merkbeleving om de kracht van onze collectie zichtbaar te maken.

lonneke@spectrumdesign.nl

Eveline
Semler

Verkoopadministratie & Klantenservice

Als eerste aanspreekpunt draag ik zorg voor de algemene administratie. U kunt bij mij terecht met vragen over onze collectie, lopende orders en leveringen. Ik zie erop toe dat het traject van bestelling tot levering zo vlekkeloos mogelijk verloopt, want zowel voor als achter de schermen staat kwaliteit hoog in het vaandel.

eveline@spectrumdesign.nl