Een Spectrum meubel opnieuw bekleden

Spectrum ontwerpen gaan jaren, zelfs generaties lang mee. Karakteristieke meubels die met de tijd alleen maar mooier worden. Maar ook tijdloos design heeft wel eens een nieuw jasje nodig. In onze productie kunnen we uw meubel volledig opknappen en ‘m er weer als nieuw uit laten zien! Een nieuwe bekleding voor de meest voorkomende modellen kunt u hieronder direct bij ons aanvragen.


MARTIN VISSER (SLAAP)BANK

Het meest bekend werd Martin Visser met zijn BR 02 slaapbank uit 1960. Een iconisch ontwerp dat binnen no-time een echte designklassieker werd. Deze bank, maar ook de varianten die Visser op dit ontwerp maakte, kunt u bij ons opnieuw laten stofferen.


MARTIN VISSER SZ FAUTEUIL IN TUIGLEER OF PITRIET

De SZ fauteuil van Martin Visser is er in twee varianten: in pitriet (SZ 01) en in tuigleer (SZ 02). Beide modellen kunnen wij van een nieuwe bekleding voorzien. Wist u dat de frames van de stoelen hetzelfde zijn en u dus kunt wisselen van tuigleer naar pitriet, of andersom?


MARTIN VISSER SE STOEL IN TUIGLEER, PITRIET EN STOF OF LEER

De SE eetkamerstoel van Martin Visser is er in verschillende varianten, met een zitting van pitriet of tuigleer, en in een beklede versie in stof of leer. In onze stoffeerderij kunnen wij al deze uitvoeringen een nieuwe look geven.