Nieuwe bekleding SE eetkamerstoelen

De SE eetkamerstoel van Martin Visser is er in verschillende uitvoeringen. Welk model u ook heeft, onze vakmensen zorgen er graag voor dat uw stoelen er weer als nieuw uitzien.

SE 05 STOEL IN PITRIET
De SE 05 stoel in natuurlijk pitriet kan na jaren van gebruik toe zijn aan een vernieuwing. Het oude pitriet wordt van het frame gehaald en onze vlechters weven er een compleet nieuwe zitting en rugleuning in.

SE 07 STOEL GESTOFFEERD
Bij het opnieuw bekleden van de SE 07 stoel sturen we u per post een nieuwe set van een rugleuning en zitting toe, deze kunt u eenvoudig zelf monteren op het frame.

SE 69 STOEL
De zitting en rugleuning van de SE 69 kunnen wij opnieuw bekleden met stof of leer. Ook het binnenwerk, het koudschuim, kunnen wij vervangen waardoor het comfort van de stoel weer als nieuw is.

Prijzen

Hieronder ziet u de prijzen voor het opnieuw bekleden van de SE eetkamerstoelen. De genoemde prijzen komen uit onze prijslijst 2024 en zijn inclusief BTW en transportkosten.

SE 69 opnieuw stofferen

SE 05 voorzien van nieuw pitriet

SE 06 losse veter

SE 07 opnieuw stofferen

Prijs afhankelijk van stofkeuze

€ 837,-

€ 21,-

Prijs afhankelijk van stofkeuze

Nieuwe bekleding aanvragen

Een nieuwe bekleding voor SE eetkamerstoelen kunt u via onderstaand formulier bij ons aanvragen. Deze aanvraag is vrijblijvend, wanneer u het formulier invult nemen we contact met u op en bespreken we de mogelijkheden. Geef in uw bericht aan om welk model en om hoeveel stuks het gaat. Eventueel kunt u een aantal foto’s van uw stoel(en) meesturen.

    Bericht

    Upload foto's (jpg, png of pdf bestand, max 2MB)

    Uw contactgegevens