Utrecht DW 01 wandrek

Constant Nieuwenhuys   |  1956

Simplistisch, functioneel en bijzonder, mede door de gedurfde kleuren: het DW 01 wandrek is meer dan alleen een stijlvol wandaccessoire. Het ontwerp voor dit handige wandrek komt van Constant Nieuwenhuys, Nederlands beeldend kunstenaar en vooraanstaand lid van de kunstbeweging Cobra. Het ontwerp voor deze wandrekken maakte hij in 1956, in opdracht van Martin Visser. Bijna 70 jaar later heeft deze tijdloze klassieker in samenwerking met Studio RENS een hernieuwde look gekregen. De wandplank is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: oranje, zwartrood, ultramarijn blauw en zwart.

Het DW 01 wandrek is door zijn functionaliteit en veelzijdige toepassing een waardevolle aanvulling op het interieur. In bijna elke ruimte voelt dit ontwerp zich thuis: aan de muur in de woonkamer of in de gang, in de badkamer, of als nachtkastje, maar ook in de werkkamer komt het wandrek van pas. De opties zijn eindeloos!

Product specificaties

Designer

Constant Nieuwenhuys

Jaar

1956

Materiaal

Geëpoxeerd staal

Afmetingen

50 cm x 20 cm x 16 cm (BxDxH)

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads