Paperback boekenkast

Studio Parade   |  2009

Al 10 jaar een bestseller in onze collectie: de Paperback van Studio Parade! Een puur en speels wandsysteem dat uit liefde voor boeken is ontworpen. Hoe voller de kast, hoe mooier hij wordt! De Paperback neemt minimale ruimte in het interieur in en heeft tegelijkertijd een opvallende verschijningsvorm. De dunne legplanken creëren een bijzonder lijnenspel. De kast krijgt door het toevoegen van boeken en kleine voorwerpen een eigen uitstraling en palet aan kleuren. Paperback heeft vele mogelijkheden in de toepassing en maatvoering. Als enkel exemplaar, samen met anderen of zelfs wandvullend, Paperback geeft aan elke ruimte een ode aan het boek!

Het Paperback wandsysteem in het appartement van ontwerper Paulien Berendsen. Foto Kaartje Verschoren.

Het modulaire wandsysteem Paperback is verkrijgbaar in twee kleuren: wit (RAL 9010) en antraciet (RAL 7024). In de breedtemaat kan er gekozen worden uit 30 cm, 60 cm en 120 cm. Paperback is altijd 60 cm hoog. De achterwand wordt met vier schroeven op de muur bevestigd waarna de 13 legplanken erin worden geschoven. Drie leggers hebben een ’tab’ die geschikt is voor grotere boeken of tijdschriften. De volkern leggers (dikte 4 mm) zijn stoot-, slijt- en krasvast en gemaakt van een duurzaam en stevig materiaal met een grote draagkracht.

Product specificaties

Designer

Studio Parade

Jaar

2009

Afmetingen

30 x 60 cm / 60 x 60 cm / 120 x 60 cm, Leggers 12 cm diep en leggers met tab 20 cm diep

Materiaal

Achterwand MDF / Leggers trespa

Kleur

Wit (RAL 9010) en antraciet (RAL 7024)

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads