Tangled vitrine

Carolina Wilcke   |  2017

De Tangled vitrine is in 2017 door Carolina Wilcke toegevoegd aan haar Tangled serie voor Spectrum. De inspiratie voor de vitrine haalde Carolina uit de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen. Dat Carolina niet alleen als ontwerper, maar ook als goudsmid is opgeleid, is terug te zien in de verfijnde details en het grafische lijnenspel van deze elegante vitrine. De constructie en het stalen frame geven de accessoires die in de kast worden geplaatst de aandacht die ze verdienen. Dankzij het slanke design en de stoere stalen constructie past deze vitrine perfect in een luxe interieur, galerie of als presentatiekast in een winkel.

De Tangled vitrine in Eigen Huis & Interieur (fotografie en styling: Floor Knaapen)

De vitrine kan uitgevoerd worden in helder glas of rookglas en heeft vier tableaus met een tussenruimte van 34 cm hoog. Aan beide zijkanten heeft de vitrine een deur die met behulp van een magneet in het frame gesloten wordt. Op aanvraag kunnen de deuren uitgevoerd worden met sluiting die voorzien kan worden van een hangslotje. Het slanke frame van de Tangled vitrine is gemaakt van 10 mm massief staal, geëpoxeerd in zwart (RAL 9005) of taupe (RAL 7006).

Ral 9005

Ral 7006

 

 

 

 

De Tangled serie Carolina Wilcke voor Spectrum ontwierp bestaat naast deze vitrine uit een salontafel, Square salontafel, een dressoir en een bijzettafel.

Product specificaties

Designer

Carolina Wilcke

Jaar

2017

Afmetingen

86 x 40 x 158 cm (BxDxH)

Frame

Taupe epoxy (RAL 7006), Zwart epoxy (RAL 9005)

Glas

Helder glas of gerookt glas

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads