Phill tafel

Studio Parade   |  2010

De Phill tafel is in 2010 ontworpen door Studio Parade in opdracht van de Design Academy in Eindhoven. De Phill tafel is multifunctioneel als eettafel, werktafel of vergadertafel. De open vakken aan weerszijden van het tafelblad zijn ideaal voor het opbergen van een laptop, tablet of magazines. Standaard is het tafelblad voorzien van één lade (van 40 cm breed), handig voor het opbergen van kleine spullen. De lade kan ook gebruikt worden als dienblad op de tafel. De tafel is eenvoudig in hoogte verstelbaar door een pen-gat constructie. Deze functionele details maken de Phill tafel uitermate geschikt voor het creëren van een flexibele werkplek en perfect voor het moderne gezinsleven.

De Phill tafel in eiken zwart gebeitst.

De Phill tafel is verkrijgbaar in wit laminaat, eiken fineer, naturel of fineer eiken gebeitst in whitewash (opaal) of zwart. De vakken in het tafelblad variëren van 25 tot 45 centimeter breed en zijn 5 centimeter hoog. De vakverdeling in het tafelblad is afhankelijk van de lengte van de tafel.

Aan de lange zijden van de tafel heeft het blad altijd een (onzichtbare) massief eiken rand en ook de poten zijn van massief eiken. De stalen jukken, die de poten verbinden met het tafelblad, maken het mogelijk de tafel eenvoudig in hoogte te verstellen. Door de RVS verbindingspen in de gaten van de jukken te steken kan de gewenste hoogte worden gekozen, variërend tussen 70 en 82 cm. De jukken van de tafelpoten zijn gelakt in de kleur die past bij het blad (wit, off-white of antraciet).

De Phill tafel is 90 cm breed en verkrijgbaar in een lengte van 180, 210 en 240 cm.

Product specificaties

Designer

Studio Parade

Jaar

2010

Afmetingen

Breedte: 90 cm / Lengte: 180, 210 of 240 cm / Hoogte: variabel tussen 72 en 80 cm

Tafelblad

HPL wit / Eiken fineer naturel / Eiken fineer gebeitst in whitewash of zwart

Juk kleuren

RAL 9003 (signaalwit) / RAL 9001 (roomwit) / RAL 7021 (antraciet)

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads