Tangled bijzettafel

Carolina Wilcke   |  2016

De Tangled bijzettafel is in 2016 door Carolina Wilcke ontworpen als onderdeel van de Tangled serie. Naast dit tafeltje bestaat deze serie uit een dressoir, een salontafel, Square salontafel en een vitrine. De inspiratie voor deze ontwerpen haalt Carolina uit het staalwerk dat in oude industriële gebouwen zit. Door te experimenteren met stalen profielen en constructies ontstonden twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen. Dat Carolina niet alleen als ontwerper, maar ook als goudsmid is opgeleid, is terug te zien in de verfijnde details en het grafische lijnenspel van haar ontwerpen.

Carolina Wilcke aan het werk in haar ontwerpstudio

Het slanke frame van de Tangled bijzettafel bestaat uit twee volumes van massief vierkant staal, zwart (RAL 9005) of taupe (RAL 7006) geëpoxeerd. In het frame liggen op drie niveau’s glazen tableaus, die uitgevoerd kunnen worden in helder glas of rookglas.

Ral 9005

Ral 7006

Product specificaties

Designer

Carolina Wilcke

Jaar

2016

Afmetingen

50 x 38 x 40 cm (BxDxH)

Frame

Taupe epoxy (RAL 7006), Zwart epoxy (RAL 9005)

Glas

Helder glas of gerookt glas

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads