Tangled Square salontafel

Carolina Wilcke   |  2021

In 2021 is de Tangled Square salontafel toegevoegd aan de Tangled serie van Carolina Wilcke. De vierkante salontafel is ideaal als salontafel in een ruime zithoek, bijvoorbeeld in combinatie met een grote hoekbank.

Voor Carolina, die zowel als ontwerper als goudsmid is opgeleid, zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratie bron. Dat is goed terug te zien in de constructie en de verfijnde details in het frame. Door te experimenteren met stalen profielen en vormconstructies ontwierp Carolina twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen.

Ontwerper Carolina Wilcke in haar design studio

Tangled Square salontafel heeft, in tegenstelling tot de rechthoekige versies, geen verrijdbaar deel. De salontafel kan uitgevoerd worden in helder glas of rookglas. Daarnaast kan er voor het middelste en/of onderste tableau gekozen worden voor een donker gerookt eiken fineerblad. Het frame is geëpoxeerd in zwart (RAL 9005) of taupe (RAL 7006).

Ral 9005

Ral 7006

 

 

 

 

De Tangled serie van Carolina Wilcke voor Spectrum bestaat naast deze Square en rechthoekige salontafel, uit een kabinet, een vitrine en een bijzettafel. Daarnaast is ook een Tangled dienblad verkrijgbaar dat uitstekend te combineren is met de salontafel. Het dienblad heeft een zwart epoxy frame en kan ingelegd worden met een donker gerookt eiken fineer.

Product specificaties

Designer

Carolina Wilcke

Jaar

2020

Afmetingen

130 x 130 x 37 cm (BxDxH)

Frame

Taupe epoxy (RAL 7006), Zwart epoxy (RAL 9005)

Glas

Helder glas of gerookt glas

Optie

Onderblad in eiken donkerbruin gebeitst, Schroefjes in messing, Schroefjes in zwart (standaard)

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads