Tangled salontafel

Carolina Wilcke   |  2015

De Tangled salontafel is ontworpen door Carolina Wilcke in 2015. Voor Carolina, die opgeleid is als goudsmid, zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratie bron. Dat is goed terug te zien in de constructie en de verfijnde details in het frame. Door te experimenteren met stalen profielen en vormconstructies ontwierp Carolina twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen. Het kleine gedeelte van de salontafel is verrijdbaar over de volle breedte, hierdoor is het een zeer dynamische tafel waarin op drie tableaus accessoires geplaatst kunnen worden.

De Tangled salontafel kan uitgevoerd worden in helder glas of rookglas. Voor het middelste en/of onderste niveau kan ook gekozen worden voor een donker gerookt eiken fineer blad. Daarnaast kan op het middelste niveau een kussen gemaakt worden waardoor de salontafel transformeert naar een bankje en bijzettafeltje in één. Het stalen frame is geëpoxeerd in zwart (RAL 9005) of taupe (RAL 7006).

Ral 9005

Ral 7006

 

 

 

 

De salontafel is verkrijgbaar in twee maten, maat M heeft heeft een afmeting van 130 x 60 x 38 (BxDxH) en maat L heeft een afmeting van 160 x 74 x 38 cm (BxDxH).

De Tangled serie van Carolina Wilcke voor Spectrum bestaat uit deze salontafel, de Square salontafel, een kabinet, een vitrine en een bijzettafel. Daarnaast is ook een Tangled dienblad verkrijgbaar dat qua ontwerp en maatvoering perfect op het bovenste tableau van de salontafel past. Ook het dienblad heeft een zwart epoxy frame en kan ingelegd worden met een donker gerookt eiken fineer.

Product specificaties

Designer

Carolina Wilcke

Jaar

2015

Afmetingen

Maat M: 130 x 60 x 38 (BxDxH) / Maat L: 160 x 74 x 38 cm (BxDxH)

Frame

Taupe epoxy (RAL 7006), Zwart epoxy (RAL 9005)

Glas

Helder glas of gerookt glas

Optie

Middenblad en/of onderblad in eiken donkerbruin gebeitst, Schroefjes in messing, Schroefjes in zwart (standaard)

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads