Spectrum Accessories Collection

Met trots introduceren we de allereerste officiële accessoires collectie van Spectrum, in samenwerking met Studio RENS. Met deze collectie van accessoires van wereldberoemde ontwerpers worden klassieke designs uit het verleden in een nieuw, kleurrijk jasje gestoken.

Design of the times

Met deze collectie brengen we een ode aan het object. Aan functionaliteit en vindingrijkheid, aan gevoel voor vorm en aandacht voor detail. Kortom, aan ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Met klassiekers van vooraanstaande pioniers uit het verleden en vernieuwende ontwerpen van vooruitstrevende denkers van nu.

De collectie bestaat uit vier verschillende producten. Het eerste item is de IJhorst kruk, in 1953 ontworpen door Constant Nieuwenhuys en beschikbaar in drie verschillende kleurencombinaties: zwart met geel, kobalt blauw met zwartrood en grijs met rood. Daarnaast vindt u ook van Constant Nieuwenhuys de Utrecht – DW 01 wandplanken (1956), welke beschikbaar zijn in vier verschillende kleuren: oranje, zwartrood, kobalt blauw en zwart. De kapstok, oftewel de DZ 05, is ontworpen door Friso Kramer en beschikbaar in het zwart en in het geel. Het laatste item uit de collectie is de Benno spiegel, ontworpen door Benno Premsela in 1956. Dit accessoire is er in twee maten (Ø50 en Ø100) in vier verschillende kleuren: naturel, zwart, groen en kobalt blauw.

Friso Kramer kapstok
Benno spiegel Spectrum

Meer info

Benieuwd geworden? Hier vindt u alle informatie over de producten en de ontwerpers. Het bijbehorende persbericht leest u hier.