TE 06 tafel

Martin Visser   |  1960

De TE 06 tafel is in 1960 door Martin Visser ontworpen. Door het tijdloze ontwerp oogt de eettafel nog steeds modern. Het onderstel van de tafel bestaat uit een ronde buis met 3 poten en 3 dragers voor het ronde tafelblad. In de originele uitvoering zijn de poten en dragers zwart gelakt en is de buis mat verchroomd. Daarnaast is de tafel leverbaar met een volledig zwart geëpoxeerd onderstel.

Foto uit 1961 van de TE 06 eettafel met een glazen blad

Van 1 oktober tot 31 december 2022 bieden wij u een korting van 15% op de TE 06 tafel, lees hier meer over de actie.

 

De TE 06 eettafel is verkrijgbaar met verschillende tafelbladen. Zo kunt u kiezen uit wit laminaat, Fenix in zwart of wit, helder glas, Amerikaans notenfineer en gerookt eikenfineer.

Fenix is een bijzonder luxe laminaat, het heeft een zachte touch, is krasvast en eenvoudig te reinigen. Hiermee kiest u voor gebruiksvriendelijkheid in combinatie met een rijke uitstraling. Het eiken tafelblad wordt door middel van een natuurlijk proces gerookt waardoor het een donkere kleur krijgt.

Ieder tafelblad heeft een berken multiplex basis met een dikte van 2 cm en een diameter van 130 cm. Deze doorsnede is geschikt voor 4 of 5 eetkamerstoelen. Afmetingen tussen 110 en 140 cm zijn op aanvraag leverbaar.

Product specificaties

Designer

Martin Visser

Jaar

1960

Frame

Mat verchroomd met zwart gelakte poten, Zwart epoxy

Afmetingen

Diameter 130 cm / Hoogte 74 cm / Tafelbladen tussen 110 -140 cm verkrijgbaar op aanvraag

Tafelblad

Amerikaans noten fineer, Eiken fineer, naturel en donkerbruin gebeitst, Fenix wit, Fenix zwart, Helder glas, HPL wit

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads