DESIGN OF THE TIMES

Spectrum benadrukt de vaste waarde van toonaangevend ontwerp door het beste van verleden en heden te verenigen. Maak een statement met onze collectie kleurrijke accessoires van wereldberoemde ontwerpers.

ART DIRECTION DOOR STUDIO RENS

EIGENHEID KENT GEEN TIJD

Met deze collectie brengen we een ode aan het object. Aan functionaliteit en vindingrijkheid, aan gevoel voor vorm en aandacht voor detail. Kortom, aan ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Met klassiekers van vooraanstaande pioniers uit het verleden en vernieuwende ontwerpen van vooruitstrevende denkers van nu.


IJhorst kruk
Constant Nieuwenhuys

DZ 05 kapstok
Friso Kramer

Utrecht wandplank
Constant Nieuwenhuys

Benno spiegel
Benno Premsela

EEUWIGE JEUGD

Spectrum heeft een scherp oog voor grensverleggende ontwerpers. Al sinds de jaren 50 werken we samen met toonaangevende professionals die strakke functionaliteit kunnen combineren met een opvallende uitstraling. Ontwerpers die het gewone weten om te toveren in collector’s items, stukken die niet meer weg te denken zijn.

Ontmoet de designers

Spectrum x Studio Rens

Design voor alle tijden: Studio RENS werpt een kleurrijk nieuw licht op de krachtige ontwerpen uit de Spectrum Accessories Collection. Door de nuances van vorm en materiaal te benadrukken, nodigen ze je uit beter te kijken en meer te zien.

De ontwerpen van Constant Nieuwenhuys, Friso Kramer en Benno Premsela spreken voor zich. Hun krachtige eenvoud verwelkomt een uitgesproken, gedurfde benadering die de tijdloze essentie van de ontwerpen onderstreept. Luid, duidelijk en onmiskenbaar.

Studio RENS ontwikkelde een pakkend kleurenpalet en een visuele stijl die de verschillende ontwerpen verenigen. Deze creatieve keuzes benadrukken de strakke lijnen, geometrische vormen en materialiteit. Zo wordt ons ‘erfgoed’ beeldend samengebracht in een basiscollectie die openstaat voor nieuwe iconische toevoegingen in de toekomst.

Foto credits: Maria Bodil