SE 69 eetkamerstoel

Martin Visser   |  1959

60 jaar na de introductie is de SE 69 eetkamerstoel weer onderdeel geworden van de Spectrum collectie! Deze iconische klassieker, met een tijdloos design en uitstekend comfort, werd in 1959 door Martin Visser ontworpen.

Spectrum collectiefoto uit 1959 van de SE 69 eetkamerstoel

In de jaren 50, een periode van wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog, was er een sterke behoefte aan modern meubilair van hoge kwaliteit dat dicht bij huis werd geproduceerd. Dit was dan ook de sleutel tot het succes van de SE 69 eetkamerstoel. De herintroductie van deze eetkamerstoel onderstreept dat dit vandaag de dag nog steeds karakteristieke waarden zijn in de Spectrum collectie.

De SE 69 kan gestoffeerd worden in veel verschillende stoffen en leersoorten. De stoel heeft een vierkant buisframe, gepoedercoat in zwart. Voor de armleuningen kan gekozen worden uit massief eiken (naturel, bruin of zwart) en massief Amerikaans noten.

Product specificaties

Designer

Martin Visser

Jaar

1959

Afmetingen

59 x 58 x 78 cm (BxDxH) / armhoogte 68 cm / zithoogte 49 cm

Frame

Vierkant buisframe, gepoedercoat in zwart

Armleuningen

Massief eiken naturel, bruin of donker gebeitst / Massief Amerikaans noten

Stoffering

Verschillende stoffen en leersoorten mogelijk

Dit product bekijken

In onze Spectrum Studio in Eindhoven is een groot deel van onze collectie te zien. Wilt u dit product bekijken, plan dan hier uw afspraak in:

Diverse dealers tonen Spectrum ontwerpen in hun showroom. Vind een verkooppunt bij u in de buurt:

Downloads